Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@20:28:51 GMT

یک شوخی جدی در زندگی احسان خواجه امیری!

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۳۴۴۲

یک شوخی جدی در زندگی احسان خواجه امیری!

دهه هشتاد، خواننده‌های پاپ زیادی را به خود دیده و خواجه‌امیری، یکی از همان خواننده‌هاست که فعالیت خود را در موسیقی تا امروز دنبال کرده است. زندگی کاری این خواننده دهه شصتی، در طول این سال‌ها، با فراز و فرودهایی همراه بوده است که به بهانه زادروزش، به آن می‌پردازیم.

اولین قدم‌ها برای کسب شهرت

آهنگ‌سازی برای احسان خواجه‌امیری در روزگار نوجوانی و جوانی بسیار جدی‌تر از خواننده‌شدن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او کار خود را در دنیای موسیقی با آهنگ‌سازی برای یک مستند و آلبوم «خاطرات زندگی» پدرش آغاز کرد و می‌خواست آهنگ‌ساز شود. اما چنین نشد و فردی که ورود خود به عرصه خوانندگی را یک شوخی می‌دانست، در سال ۱۳۸۳ و در ۲۰ سالگی با خواندن تیتراژ سریال «غریبانه» به یک خواننده تبدیل شد. او با این تیتراژ جادویی که شعر آن از زنده‌یاد افشین یداللهی است، به سرعت به شهرت رسید و طولی نکشید که دومین آلبوم خود را با نام «برای اولین‌بار»، منتشر کرد. «برای آخرین‌بار» یکی از قطعه‌های این آلبوم است که به اندازه تیتراژ سریال «غریبانه» از آن استقبال شد. احسان خواجه‌امیری در سال ۱۳۸۶، آهنگ‌سازی و خوانندگی ترانه پایانی سریال پرطرفدار «میوه ممنوعه» را برعهده داشت که باعث شهرت و محبوبیت بیشتر او شد.

خروج از آهنگ‌سازی انحصاری

احسان خواجه‌امیری طی ۱۷ سال فعالیت خود در عرصه موسیقی، ۹ آلبوم رسمی منتشر کرده است؛ «من و بابا»، «برای اولین‌بار»، «سلام آخر»، «فصل تازه»، «یه خاطره از فردا»، «عاشقانه‌ها»، «پاییز، تنهایی»، «۳۰ سالگی» و «شهر دیوونه» نام این آلبوم‌هاست. در برخی از این آلبوم‌ها، به‌ویژه آلبوم‌های ابتدایی، او کار آهنگ‌سازی اغلب قطعه‌ها را برعهده داشت و کم‌کم آهنگ‌سازهای جدیدی مانند مهرداد نصرتی و پدرام کشتکار به فهرست عوامل تولیدی او اضافه شدند. این روند را در جریان تنظیم و میکس آثار او هم می‌توان دید. خواجه‌امیری در ابتدا، تنظیم و میکس اغلب آثار را خودش انجام می‌داد؛ اما کم‌کم از این روند انحصاری خارج شد و به دیگر تنظیم‌کننده‌ها هم اعتماد کرد.

برگ برنده یک خواننده

اشعار زنده‌یاد افشین یداللهی برای خواننده‌ها، شبیه یک برگ برنده عمل می‌کند. احسان خواجه‌امیری در دو آلبوم «برای اولین‌بار» و «سلام آخر» که سهم پررنگی در شهرت او ایفا کرد، یک برگ برنده داشت و آن هم استفاده از اشعار ترانه‌سراهای درجه‌یک، مانند اهورا ایمان و افشین یداللهی بود. روزبه بمانی از دیگر ترانه‌سراهایی است که خواجه‌امیری برای آلبوم «پاییز، تنهایی» به سراغش رفته است. ترانه، لزوما باعث موفقیت یک اثر نیست؛ اما در مورد آثار احسان خواجه‌امیری می‌توان گفت هر زمان پای یک ترانه خوب درمیان بوده، آن قطعه به اصطلاح «گرفته» و ماندگار شده است. «سلام آخر»، «غریبانه»، «برای آخرین‌بار»، «نابرده رنج» و «خلاصم کن» که برخی تیتراژ سریال‌های تلویزیونی بوده‌اند، نمونه‌هایی از این دست هستند.

محمد اصفهانی الگوی آقای خواننده

تقلید صرف در موسیقی چیزی جز یک تکرار بیهوده نیست. هرکسی در موسیقی می‌تواند خودش باشد و از خواننده‌هایی الگو بگیرد. جالب این‌که احسان خواجه‌امیری، بارها از محمد اصفهانی که تجربه کار در آثار کلاسیک و پاپ دارد، به عنوان الگوی خود در خوانندگی نام برده است. او درباره این الگوبرداری می‌گوید: «خیلی از حرکاتی را که زمانی محمد اصفهانی انجام می‌داد، الگو قرار می‌دادم. به نظرم کارهای او در شأن یک هنرمند واقعی است. آقای اصفهانی پیش از من خواننده بودند. دکتر همیشه یک سبک شعر را ادامه داد؛ در تلویزیون پلی‌بک نمی‌خواند و هرکاری را قبول نمی‌کرد. در نهایت هم اعتقادات‌شان را دنبال می‌کردند من پرستیژ او را الگوی کارم قرار دادم.»

آهنگ انتظار برای بازگشتی درخشان

دهه هشتاد را می‌توان دهه طلایی خواجه‌امیری دانست که او در آن به اوج رسید. خواجه‌امیری جزو خواننده‌هایی‌ است که طی دوره کاری خود توانست از زیر سایه نام پدر بیرون بیاید و به هویت خود به عنوان یک خواننده پاپ رسمیت ببخشد. هرچند طی چندسال گذشته، ورود خواننده‌ها به عرصه موسیقی پاپ راحت‌تر از گذشته شده است، اما نمی‌توان فراموش کرد خواننده‌هایی مانند خواجه‌امیری هنگامی در حوزه موسیقی پاپ نقش مهمی داشتند که تعداد خوانندگان شاخص در این عرصه زیاد نبود. با نگاهی به فرمول‌های طلایی گذشته و توجه به ذائقه‌سازی استاندارد در موسیقی پاپ، می‌توان شاهد روزهای اوج احسان خواجه‌امیری و بازگشت درخشنده‌تری از او، بر روی صحنه بود.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1448448

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: احسان خواجه امیری خواننده موسیقی احسان خواجه امیری خواجه امیری خواننده ها آهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات

به گزارش ورزش سه، تیم ملی فوتسال ایران چندی پیش موفق شد برای سیزدهمین بار قهرمان جام ملت‌های آسیا شود و همچنین به جام جهانی فوتسال 2024 ازبکستان راه پیدا کند. اصولی علاوه بر اینکه سخنگوی فدارسیون فوتبال است، از دی ماه سال 1400 ریاست کمیته فوتسال و همچنین طی ماه های گذشته ریاست سازمان لیگ فوتسال را بر عهده گرفته و در دوران ریاست وی، تیم ملی فوتسال ایران به یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی در آسیا دست یافته و مسابقات دوستانه بزرگی را برای تیم ملی تدارک دیده است.

پس از قهرمانی در آسیا، ابهامات پر شماری میان اهالی فوتسال مطرح شده که در همین خصوص خبرنگار ورزش سه برای پاسخ به مهم‌ترین‌ آن‌ها، مصاحبه ای را با احسان اصولی ریاست کمیته فوتسال داشته است که در ادامه خواهید خواند.

*ابتدا از قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در جام ملت‌های آسیا بگویید؛

اگرچه از نوروز فاصله گرفتیم اما چون در تمام ایام تعطیلات تیم ملی در اردو و دور از خانواده بود، دوست دارم عنوان کنم که این قهرمانی «عیدی» خانواده فوتسال به مردم ایران است. بابت این موضوع خوشحالیم و خدا را شاکریم. ما قبل از اعزام در یک سفر نیم‌روزه به زیارت آقا علی ابن موسی‌الرضا مشرف شدیم و آنجا بچه‌ها هم قسم شدند برای شادی مردم ایران، قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را ماموریت خودشان بدانند و به لطف خدا این نتیجه به دست آمد. با توجه به کیفیت رقبا، مصدومیت بعضی از بچه‌‌ها، سرمایه‌گذاری گسترده کشورهای دیگر، دشواری بازی مقابل 10 هزار تماشاگر میزبان و چالش‌هایی که داشتیم آسان نبود ولی امروز سرافرازیم که ماموریت انجام شد و جام به خانه اصلی‌اش یعنی ایران برگشت. آقا وحید شمسایی و کادر فنی‌اش و سایر همکارانم در تیم ملی ، نه فقط از نظر فنی و تخصصی عملکرد بسیار خوبی داشتند بلکه در مقابل نقدها و فشارهای گاه غیر منصفانه با فروتنی و پذیرش برخورد کردند و در واقع با مهارت، فشارها را به پله‌های ترقی تیم تبدیل کردند که نشان از رشد یافتگی این تیم دارد. در واقع ما در تیم ملی فوتسال به معنای واقعی کلمه یک تیم بودیم مثل یک ساعت تمام اجزا در ارتباطی تنگاتنگ و موثر و کارآمد باهم در ارتباط بودند و هر جزئی از این تیم کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام میداد و از لحاظ روحی باعث تقویت و ارتقا یکدیگر میشدند  در واقع همانطور که اگر یکی از چرخ دنده های یک ساعت درست کار نکند کلیات ساعت هم کار نخواهد نکرد اگر یکی از اعضا تیم ما هم چه از لحاظ کاری و چه از لحاظ روحی ناهماهنگ بود حتما کلیات تیم را تحت تاثیر قرار میداد ما در کاروان اعزامی نه تنها هیچ فردی را که نقش و کار تعریف شده ایی نداشته باشد به همراه نداشتیم  بلکه تقریبا برای همه سه ، چهار نقش و ماموریت تعریف شده بود. و شاهد یک همدلی و همکاری مثال زدنی بودیم که خب به لطف خدا به قهرمانی منتج شد. 
 
*سال گذشته با توجه به شرایط سخت اقتصادی بازی‌های دوستانه خوبی برنامه‌ریزی شد، در این باره نیز توضیح دهید.

به هرحال وقتی صحبت از فیفا‌دی‌ها می‌شود همه یاد فوتبال می‌افتند اما طبق برنامه‌ای که از روز اول داشتیم قرار شد که تیم ملی فوتسال هم از همه پنجره های فیفادی استفاده کند. برای ما ساده‌ بود ورود نکنیم و مثل گذشته از کنار آن بگذریم اما وقتی ریاست محترم فدراسیون پس از جام ملت های فوتسال کویت در سال ۲۰۲۲ به بنده اعتماد کردند و مسئولیت فوتسال را تام و تمام به من سپاردند و بعد ، همه جوره حمایت کردند ، با همه قوا برنامه ریزی و کار را دنبال کردیم و با وجود اینکه در تدارک بازی با تیم‌های خارجی و پر کردن فیفا دی ها  علاوه بر مباحث مالی با چالش های ناخواسته دیگری هم مواجه بودیم  ولی ما از روز نخست یک اصل گذاشتیم، و آن اینکه پشت هیچ بهانه‌ای پنهان نشویم. برای همین با مشورت کادر فنی همه فیفادی ها را پر کردیم در گام اول  در اسفند ۱۴۰۱  به تورنمنت تایلند رفتیم و با شکست ژاپن بعنوان قهرمان مسابقات برگشتیم بعد از آن در روزهای نخستین سال ۱۴۰۲ در تهران میزبان دو بازی با ازبکستان بودیم. بعد از آن حدود شهریور ماه ۱۴۰۲ به  تورنمنت شش جانبه  برزیل رفتیم که یک اتفاق معمول نبود و برخی باور نمی‌کردند این سفر انجام شود تورنمنت برزیل برای تیم خیلی موثر بود و شاکله اصلی این تیم قهرمان آنجا شکل گرفت بعد از آن در مهرماه تیم به مقدماتی جام ملت های آسیا در قرقیزستان رفت و در آذر ماه ۱۴۰۲ میزبان دو بازی دوستانه با تیم درجه یک روسیه در لار بودیم  و  در نهایت ایام نوروز ۱۴۰۳ به تورنمنت  ویتنام رفتیم.

که قطعا همه این بازی ها برای تیم ملی بسیار مفید بود و به جرات میتوان گفت این حجم بازی با کیفیت در این بازه زمانی کوتاه و در زمانی که چالشهای متنوعی را در پیش رو داشتیم اتفاقی بی سابقه در فوتسال ایران بود و کمترین اثر این مسابقات این بود  که بازیکنان جوانی که به تیم تزریق شدند با تیم‌های بزرگ تنه به تنه شوند و فضای رقابت بین‌المللی را تجربه کنند که نتیجه‌اش را در جام ملت‌ها دیدیم، جوان‌ها هر وقت به ترکیب اضافه شدند مثل باتجربه‌ها موثر و بدون هراس بازی کردند. از این بابت خدا را شاکرم و از همه کسانیکه کمک رسان ما بودند سپاسگزارم .

*پیش از اعزام به تایلند با مشکلات خاصی روبه‌رو بودید، توضیح بدهید که چطور به تایلند اعزام شدید.
پرواز ما به تایلند در آخرین ساعات لغو شد. در تیم‌های ملی اعم از بازیکن و مدیر همه خودمان را سرباز ایران می‌دانیم،  برای همین شرایط کشور را درک کردیم و به وعده صادق ایرانی بر خود بالیدیم ما هم همچون یک سرباز کنار هر اقدامی می‌ایستیم که موجب غرور ملی بشود. لذا با توجه به محدودیت زمانی برای حضور در تایلند و خوشحالی برخی از کشورها از غیبت احتمالی ایران، تمام مسیرهای محتمل زمینی و هوایی که میتوانست ما را به تایلند برساند را بررسی کردیم، و در نهایت با حمایت رئیس محترم فدراسیون، وزیر محترم ورزش و مساعدت وزیر محترم راه و سازمان هواپیمایی کشوری  با یک پرواز ایرانی ، تهران را در اولین ساعت بازگشایی فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) به مقصد استانبول ترک کردیم  و از آنجا بعد از 9 ساعت به بانکوک رسیدیم. جالب است بدانید اولین حریف ما افغانستان از 4 فروردین در بانکوک اردو زده بود و ما تقریباً 40 ساعت قبل از مسابقه با آنجا رسیدیم. درک خستگی بچه‌ها، تغییر آب و هوا، جت لگ و به هم ریختن ساعت خواب و ... را ورزشی‌ها بهتر درک می‌کنند اما کسی گله نکرد، همه شرایط را درک کردیم و تمرکز تیم فقط روی قهرمانی بود.
 
*جام باشگاه‌‌های آسیا برگزار می‌شود ؟
در خلال مسابقات جام ملت‌ها، کمیته فوتسال آسیا به ریاست آقای تاج برگزار شد و مبحث برگزاری مجدد جام باشگاه‌ها در جلسه مطرح شده و به اتفاق آرا در جلسه به تصویب کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی رسید. البته خوب است بدانیم روال اینطور است که بعد از تصویب کمیته، موضوع در هیات رئیسه AFC بررسی می‌شود که در صورت تصویب  نتیجه آن به هیات اجرایی کنفدراسیون ابلاغ می‌شود. ما منتظر تصمیم نهایی هستیم. این یک موضوع در سطح قاره است، طبعاً ما به خاطر داشتن لیگ پویا و کارنامه خوب در این بازی‌ها مشتاقیم مسابقات برگزار شود اما موضوعات اقتصادی، درآمدزایی، بازاریابی، مخالفت برخی کشورها و ... هم دخیل است که برخی از این عوامل در اختیار ما نیست.

*آیا قرار است جام ملت‌های آسیا چهار سال یک بار باشد ؟
در این خصوص من اطلاعاتی ندارم و چیزی نشنیدم.

*لیگ برتر در فصل جاری چگونه برنامه ریزی شده است؟
طبق برنامه‌ریزی که در  سازمان لیگ فوتسال انجام شده ، لیگ برتر امسال  از ۲۲تیرماه شروع می‌شود و بعد از 6 هفته رقابت، مسابقات برای برگزاری اردوی تیم ملی اعزامی به جام جهانی متوقف خواهد شد. البته با توجه به برگزاری مسابقات کافا ممکن است تغییرات دیگری ایجاد شود که حتماً اطلاع‌رسانی می‌کنیم. بدون هیچ تردیدی ما در تیم ملی دسترنج باشگاه‌ها را در اختیار داریم و قدردان مدیران و مربیان باشگاه‌ها هستیم که سهم آنها در هر موفقیت ملی و همین قهرمانی اخیر غیرقابل انکار است. و خودم را مکلف به تقدیر و تشکر از همه باشگاهها در همه لیگ ها بخصوص لیگ برتر میدانم البته ناگفته نماند که روسای هیات های فوتبال در سراسر کشور هم چه در برگزاری لیگ و چه در کشف و شناسایی استعداد های فوتسال نقش بی بدیلی دارند که از تک تک همکارانم در هیات های فوتبال در سراسر کشور سپاسگزارم . ما کاملا درک می‌کنیم که تغییر در برگزاری لیگ برای باشگاه‌ها دشواری به همراه دارد اما قطعاً ارائه نمایش‌های باکیفیت تیم ملی در جام جهانی به ارتقای فوتسال ایران، ایجاد فرصت بیشتر برای لژیونر شدن بازیکنان و مربیان و ... کمک می‌کند. در یک جمله بایدعرض کنم ، موفقیت تیم ملی، موفقیت همه است. 
 
*نهایی شدن حضور لژیونرها در حالی که ژاپن موفق به این کار نشد.
خاطرم هست که چند ماه پیش برخی گفتند ژاپن توانسته باشگاه‌های خارجی که بازیکنانش را در اختیار دارد متقاعد کند و ایران نتوانسته و باید مدیران ایرانی از ژاپن الگو بگیرند اما در عمل دیدیم که این اتفاق برعکس رخ داد. به شخصه سه بار با مدیر باشگاه پالما که سه لژیونر کلیدی ما حسین طیبی، مسلم اولادقباد و سالار آقاپور را در اختیار داشت جلسه بر خط داشتم  و همچنین بصورت غیر مستقیم با مدیرعامل باشگاهی که  سعید احمدعباسی را در ترکیب دارند ارتباط گرفتم.

خب مسابقات جام ملت‌ها خارج از فیفا دی برگزار میشد و با توجه به اینکه فوتسال مثل فوتبال نیست که یک تیم بازیکنان زیادی در اختیار داشته باشد و دست سرمربی برای تغییر در ترکیب باز باشد، مخالفت‌هایی شد و کار سختی در پیش رو داشتیم ولیکن با مذاکره و کارهای ترکیبی که به انجام رسید  خوشبختانه  این چالش را از پیش رو برداشتیم که باید هم از پیگیری بازیکنان تشکر کنم که مشتاق بودند برای تیم ملی کشورشان بازی کنند و هم از مدیران دو باشگاه اسپانیایی که با ما مساعدت کردند. البته ما حسین طیبی را به دلیل مصدومیت از دست دادیم ولی در مجموع خوشحالیم که لژیونرهایمان را در اختیار داشتیم، این موضوع حتی باعث خوشحالی AFCهم شد چون عملاً با حضور این ستاره‌ها کیفیت مسابقات هم بالاتر رفت. 
 
*نکته پایانی؟
تیم ملی فوتسال اگر قهرمان شد، ورای تلاش و غیرتی که بازیکنان و کادر فنی به خرج دادند، یک اراده ملی پشت این اتفاق قرار داشت. ما البته سعی کردیم برای نخستین بار پروتکل‌های تیم ملی فوتبال بزرگسالان را درکادر پزشکی، پشتیبانی، پوشش رسانه‌ای، برندینگ تیم و ... اجرا کنیم  و خوشحالیم که با اقبال بسیار خوب مردم همراه شد، ما این انرژی مثبت را در خلال مسابقات حس می‌کردیم و به نظرم عملکرد مجموعه تیم یک الگوی موفق بود. حتی رفتار تماشاگران ما در تشویق حریفان بعد از سوت پایان بازی، جمع‌آوری زباله روی سکوها، تکریم مربیان حریف و اقدامات فرهنگی دیگری که انجام شد، از سوی کمیته برگزاری مسابقات و حتی بازیکنان و مربیان تیم‌های حریف در هتل محل برگزاری مسابقات با بازخورد مثبتی همراه شد. در واقع کاروان اعزامی به معنی واقعی خودش را نماینده ایران و مردم متمدن این کشور می‌دانست برای همین از هر رفتار و کردار و گفتاری که نام ایران را خدای ناکرده مخدوش کند پرهیز شد و مجموع اقدامات باعث شد در این دوره همگان ایران را هم در درون وهم در  بیرون از زمین قهرمان بدانند و تشویق تماشاگران تایلندی بعد از قهرمانی ما خودش اثبات کننده همین موضوع بود.

در پایان جا دارد از همه کسانیکه مستقیم و غیر مستقیم یاری رسان ما در طی کردن این مسیر پر فراز و نشیب بودند تشکر کنم ، از سرمربی تیم ملی آقا وحید شمسایی و همکاران کادر فنی ایشان از تک تک بازیکنان تیم ملی فوتسال چه ۱۴ نفر لیست نهایی چه همه آنهایی که در حدود دوسال گذشته به اردو های تیم ملی دعوت شدند و با همه وجود در اختیار تیم بودند از همه همکارانم در کادر پزشکی ، کادر تدارکات و پشتیبانی ، کادر اداری و دبیرخانه ستاد برگزاری ، کادر رسانه که تحول بزرگی را بوجود آوردند و این تحول کاملا محسوس بود ، از مدیر محترم تیم ملی فوتسال دوست خوبم آقای کریمیان که با جان و دلش کار میکند و از تک تک اعضا کاروان که  عملکردی بسیار عالی داشتند ، از ریاست محترم فدراسیون که همیشه حمایت کردند از همکارانم در هیات رئیسه فدراسیون از دبیرکل محترم و همکارانشان در حوزه اجرایی فدراسیون ، از دولت محترم و  وزارت ورزش و جوان و شخص آقای مهندس هاشمی که بسیار مسلط بر امور و دلسوزانه از ما حمایت و پشتیبانی کردند از نمایندگان محترم مجلس ، نیروهای مسلح ، وزیر محترم راه و شهرسازی و همکارانشان در سازمان هواپیمایی کشور ، از جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و جناب آقای قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و همه کسانیکه  با پیام های خودشان مایه دلگرمی ما در تیم ملی فوتسال و فدراسیون فوتبال شدند از همه همکارانم روسای محترم هیات های فوتبال سراسر کشور و مسئولان کمیته های فوتسال هیات ها که با همت و تلاش ، با کشف و معرفی استعدادهای ناب فوتسال ایرانی باعث شناسایی و انتخاب بهترین های فوتسال ایران توسط کادر فنی شدند ، از مدیران باشگاههای فوتسال و همکارانشان در تمام  لیگ های فوتسال ، بخصوص باشگاههای لیگ برتر فوتسال که با رونق بخشی و حمایت هایشان از فوتسال باعث رشد و پرورش حرفه ایی فوتسالیست های ایران میشوند، از همه پیشکسوتان ، مدرسان ، مربیان و در کل جامعه فوتسال ایران که با حمایت های و هدایت های خودشان باعث تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف میشوند ، از اصحاب رسانه و خبرنگاران عزیز که در همه حال در کنار ما و تیم ملی و فوتسال ایران هستند و با انعکاس اخبار و رویداد های فوتسالی هم بر رونق آن می افزایند هم باعث گردش اطلاعات و دانش در بین بخش های مختلف فوتسال میشوند ، از همکارانم در دپارتمان فوتسال و سازمان لیگ فوتسال از همکارانم در تیم های ملی فوتسال پایه  و در نهایت از همه هواداران و علاقه مندان پرشور فوتسال ایران سپاسگزارم که با حضور خودشان در سالن های فوتسال شور و شوق وصف نشدنی را بوجود می آورند . امیدوارم در مسیر پیش رو تا جام جهانی بتوانیم به بهترین نحو ممکن پیش برویم و در آنجا هم اسباب دلشادی مردم عزیزمان را فراهم کنیم .

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • امیری: بازی هفته بعد جدال مرگ و زندگی است/ یک امتیاز فاصله چیزی نیست که کنار بکشیم+ فیلم
  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه