Web Analytics Made Easy - Statcounter

چارلی دنیلز خواننده، آهنگساز و نوازنده که ترکیب موسیقی سنتی کانتری و راک جنوبی در آثارش موجب شد دهه‌های هفتاد و هشتاد میلادی تبدیل به یک هنرمند محبوب شود، در تنسی در ۸۳ سالگی به خاطر سکته مغزی درگذشت.

دنیلز جای خودش را در صحنه موسیقی نشویل با همکاری و تور گذاشتن برای هنرمندان بزرگی از جمله باب دیلن و لئونارد کوهن باز کرد و توانست به عنوان خواننده و رهبر گروه موسیقی خودش هم معروف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیل سی. مالون تاریخ‌دان موسیقی کانتری در کتاب خود «کانتری ایالات متحده» دنیلز را به عنوان یک موزیسین بزرگ، سفت‌وسخت و خوش‌سخن جنوبی که تنباکو می‌جوید و نماینده تمام شاخصه‌های یک آمریکایی جنوبی بود توصیف کرد و گفت «او دوست‌داشتنی بود و موسیقی جذابی هم می‌ساخت».

حتی پیش از اینکه دنیلز آهنگ‌های معروف ملی داشته باشد، در میان راکرهای کانتری آمریکا شناخته شده بود. او بیش از همه به خاطر آهنگ «شیطان به جورجیا رفت» شناخته می‌شود که یک داستان فولکلور به سبک دکلمه بلوز بود. این آهنگ توانست به صدر لیست پرفروش‌ترین‌های کانتری برسد و در سال ۱۹۷۹ در لیست پاپ هم سوم شد و یک میلیون نسخه فروخت.

این آهنگ همچنین توانست یک جایزه گرمی برای بهترین اجرای ووکال کانتری برای دنیلز به ارمغان بیاورد. موفقیت این سینگل همچنین باعث شد آلبوم «تفکرهای یک میلیون مایلی» به پنجمین آلبوم پرفروش‌ترین در لیست پاپ تبدیل بشود.

دنیلز که متولد بیست‌وهشتم اکتبر سال ۱۹۳۶ در ویلمینگتون بود، همچنین در حمایت از سربازان سابق ارتش آمریکا فعالیت خیرخواهانه می‌کرد و برای کمک به سربازان سابق از طریق «پروژه سفر به خانه» همراه با مدیر برنامه‌هایش پول جمع می‌کرد.

او در سال ۲۰۱۶ وارد تالار مشاهیر موسیقی کانتری شد. وی همچنین سال ۲۰۱۷ کتاب خاطرات خود را با عنوان «هرگز به صندلی‌های خالی نگاه نکن» منتشر کرد و سال ۲۰۱۸ هم کتاب دیگری با «بیایید از روزهای‌مان استفاده کنیم: دانش‌های روزمره چارلی دنیلز» را به بازار فرستاد./مهر 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت

روز گذشته شهردار اصفهان به همراه جمعی از مدیران شهری، ضمن بازدید از پروژه باغ مشاهیر و اطلاع از آخرین جزئیات آن، یازدهمین جلسه شورای عالی این پروژه را برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده پنجشنبه _سیزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پروژه باغ مشاهیر اظهار کرد: کار کردن در اصفهان کاری ساده نیست چرا که این روند باید با هویت شهر منطبق باشد.

وی افزود: حدود ۲ سال مطالعات پروژه باغ مشاهیر طول کشید و در نهایت با ریزبینی به خروجی قابل قبولی رسیدیم.

پس از آن رسول میرباقری عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: خدا را شاکریم که این پروژه به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم این دوره مدیریت شهری آغاز شد و امید است شاهد یکی‌از اماکن تفریحی شهر باشیم.

وی ادامه داد: این پروژه با همت سازمان عمران شهرداری منطقه ۵ با قوت آغاز شده و امید است با قوت پروژه را پیش ببرد.

حسین کارگر مدیر منطقه ۵ شهرداری نیز عنوان کرد: مساحت این زمین ۲۲ هکتار است که با همت اعضای شورا و شهردار پیش رفت و عملیات آغاز شد و قرار است ابر پروژه شهری برای مردم رقم بخورد

وی اظهار کرد: امید است در مدت زمانی کوتاه پروژه را به ثمر برسانیم.

در بخشی دیگر رضا امینی مدیر اجرایی پروژه اظهار کرد: از ۱۶ فروردین این پروژه آغاز شد و در حال حاضر بستر کاملاً آماده است و در یک ماه آینده قسمتی از پروژه آسفالت می‌شود.

در ادامه نیز احسان بدخشیان مشاور پروژه باغ مشاهیر عنوان کرد: زمانی که موقعیت اصلی پروژه مدنظر قرار داشت، دنبال موقعیتی بودیم که ابنیه گل نرگس دید را نگیرد و از سمتی بلوک‌های مسکونی دید کوه را نگیرد.

وی افزود: در این مجموعه معرفی مشاهیر را داریم که چرا که باید نسبت به دوره خود معرفی شوند و نقشه‌های کل مجموعه قبل نوروز ارائه شد و روز گذشته نقشه‌های نهایی را ارسال کردیم.

در بخشی دیگر نیز حجت‌الاسلام سید احمد سجادی عضو تیم محتوایی پروژه اظهار کرد: هیچ شهری به اندازه اصفهان مشاهیر ندارد و بر همین اساس باید ارتباط نسل امروز با شخصیت‌های قدیمی بیشتر شود و در این راستا باید بدانند چه کسانی عرصه‌های مختلف در اصفهان را پدید آوردند.

پس از آن نیز اصغر منتظرالقائم از دیگر اعضای تیم محتوایی پروژه اظهار کرد: اصفهان از پیش از اسلام مرکز تمدنی بوده، پس از اسلام نیز آثار فراوانی دارد اما بلوغ تاریخ و تمدن در دوره صفویه بوده، بر این اساس زبان این تمدن نیز فارسی بوده و باید به این نکته توجه داشت‌.

وی افزود: اگر بتوانیم‌میراثمان را با فکر جدید به جهانیان عرصه کنیم، نشان‌دهنده بلوغ اصفهانی‌ها خواهد بود.

پس از آن نیز زمانی عضو دیگر تیم محتوایی پروژه عنوان کرد: شخصیت‌های فراوانی داریم که اصفهانی‌ها توجه کمی به آن‌ها دارند که یکی از این شخصیت‌ها ابن‌سینا است.

کد خبر 750251

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت مسئولان و جامعه هنری خراسان شمالی در پی درگذشت هنرمند موسیقی مقامی استان
  • عیسی قلی پور درگذشت
  • هنرمند و بخشی شمال خراسان درگذشت
  • پیشکسوت موسیقی مقامی در خراسان شمالی درگذشت
  • خنیانگر آیینی و مردمی موسیقی شمال خراسان درگذشت
  • هنرمند پرآوزاه موسیقی خراسان شمالی درگذشت
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه